IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Now I'm even stronger!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Guardian
Administrator
avatar

Aantal berichten : 111
Ervaringspunten : 22
Registratiedatum : 26-08-11
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 2,5 Months ✖
Digigroup: Nvt
Partner: I'm too young.. ✖

BerichtOnderwerp: Now I'm even stronger!   za aug 27, 2011 12:09 pm

Verveeld hipte de blauwe Digimon wat rond. Hij was een tijdje terug weg gevlucht voor een schelp, en sindsdien durfde hij het strand niet meer op. Nou, niet in deze fase. Hij was nog erg zwak en onervaren; hij zou niets kunnen beginnen tegenover die schelp. En wie weet was die Relemon ook sterker geworden… Misschien kon ze nu wel in een hele rots veranderen! Wat zou hij dan moeten doen? Daar zouden zijn Acid Bubbles niks tegen beginnen. Dus had hij besloten daar niet meer te komen in deze Fresh vorm.
Hij had al een paar dagen dat vreemde gevoel, zo’n tintelend gevoel in zijn buikje. En het voelde net alsof er iets ging komen; maar hij wist niet wat, en dat maakte hem zowel bang als nieuwsgierig. Hij wou weten wat er ging komen, maar als het niet fijn zou zijn… Dan wou hij het liever niet weten. Maar hij zou er nooit achter komen wat het was, als hij het niet aanvaarde. En hij wou het niet ervaren, want dadelijk zou het iets heel erg vervelends zijn! En toch wou hij het weten.
Ineens kneep het kleintje zijn ogen dicht, waarom was het ineens zo warm? Hij kroop een beetje in elkaar, voor zover hij dat kon. Hij opende een oog, met moeite, en zag hoe hij begon op te lichten. Bang voor het nieuwe kneep hij het oogje weer dicht. Pas toen alles over was – of ja zo voelde het – opende hij zijn ogen. Hij schudde zijn kopje, kwam langzaam overeind. Wacht… Hij kwam overeind! Hij draaide zich om, en nog een keer; probeerde naar zijn rug te kijken. Hij had armen, en benen! Hij had leven echte ledematen! Wacht… Dan betekende dit dat hij was… Gedigivolved! In een DemiVeemon nog wel! Nou, nu kon hij die gele pluizenbol van een Relemon en haar duivelse schelp wel aan! Vast wel. Hij staarde naar zijn handjes, als dat ze dat al waren. ‘Cool,’ fluisterde hij onder de indruk van zijn metamorfose.

* Iedereen welkom ^w^!
Eventjes snel mijn setje aanpassen ;o

_________________

Guardian
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://digiworld.actieforum.com
Jewel

avatar

Aantal berichten : 21
Ervaringspunten : 11
Registratiedatum : 27-08-11
Leeftijd : 24

Character sheet
Leeftijd: 2 months. ×
Digigroup: Nvt
Partner: I'm too young for love. ×

BerichtOnderwerp: Re: Now I'm even stronger!   zo aug 28, 2011 12:01 am

Met een vrolijke uitdrukking op haar kleine, ronde smoeltje, sprong Jewel over de bosgrond. Ze was 'al' 1 maandje, maar nog steeds leek ze alles om haar heen te bewonderen alsof het de eerste keer was dat ze het zag. Daar was weer een interessante bloem, en verderop lagen boeiende klavertjes. En hé, had ze dat stukje mos al eerder gezien? Bij elke nieuwe ontdekking die ze maakte, produceerde ze vrolijke brabbelgeluidjes die veel weg hadden van lachen. Ze stuiterde verder, lichtelijk vermoeid omdat deze manier van reizen niet gemakkelijk was, maar nog altijd met dezelfde vastberadenheid. Vandaag ging ze iets heel groots opspeuren, dat voelde ze tot in het puntje van haar grote, slap hangende flap. Jewel had dit nog niet voorgenomen, of een opmerkelijk licht trok haar aandacht. Ze piepte even verbaasd, herstelde zich toen en begon er toen nieuwsgierig naar toe te springen. Ze moest over een obstakel dat ze een tak noemde, en toen ze die met grote moed had getrotseerd, bereikte ze de bron van het licht. Haar kleine roze oogjes werden even groot van bewondering. Voor haar zat een klein rond wezen - een wezen dat veel weg leek te hebben van haar, maar dan licht gaf -, dat plotseling vervormde tot een ander wezen, met twee hoorns, twee armen en twee benen. Jewel bleef even vol verbazing toekijken, hupste vervolgens naar de DemiVeemon toe, en begon vrolijk voor zijn poten op en neer te springen. Ze kierde vrolijk iets in haar eigen taaltje, dat wilde zij ook, zij wilde ook licht geven en poten krijgen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Guardian
Administrator
avatar

Aantal berichten : 111
Ervaringspunten : 22
Registratiedatum : 26-08-11
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 2,5 Months ✖
Digigroup: Nvt
Partner: I'm too young.. ✖

BerichtOnderwerp: Re: Now I'm even stronger!   zo aug 28, 2011 12:31 am

Hij probeerde zichzelf nog een paar keer onhandig te bekijken. Man, was hij nu maar bij het strand; daar was vast genoeg water geweest om zijn spiegelbeeld in te zien. En het had niet geregend, voor zover hij wist, dus zouden er vast en zeker ook nergens plasjes zijn. Zou hij terug gaan naar het strand? Maar daar zouden die Relemon en die schelp zijn… Maar wacht eens; hij was nu geen Fresh meer! Hij was nu vele malen sterker, hij kon ze met gemak laten zien dat er niet met hem te sollen viel!
Hij wou zich net omdraaien, naar het strand lopen; toen er ineens een blauwe blop naar hem toe hipte en voor hem op en neer bleef springen. Hij fronste, wist niet zo goed wat de bedoeling was. Maar hij zag bepaalde herkennings punten aan dat beestje… Het was een Chibomon! ‘Jij zelfde!’ sprak hij blij, tot het ineens tot hem doordrong dat hij niet hetzelfde was. Niet meer. Hij was al gedigivolved, en zij nog niet.
Hij probeerde haar te pakken, met zijn handjes, zodat hij haar kon optillen. Hij had een brede glimlach rond zijn lippen. ‘Jij niet zelfde, jij ander vorm. Ik al gedigivolved, jij ook gaan digivolven… Binnenkort?’ Zijn niet ontwikkelde woordenschat liet blijven dat hij nog lang niet zou digivolven naar zijn volgende fase. Niet dat hij het erg vond; hij kon tenminste nu gewoon lopen en praten – met mate – en hij kon zelfs dingen vastpakken! Wat een boel nieuwe ervaringen, en ze waren stuk voor stuk even leuk. Hoewel hij het nog het leukste vond dat hij nu instaat was die vreemde klanken te maken met zijn stembanden, tong en lippen. Wat zouden de anderen hiervan opkijken!

_________________

Guardian
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://digiworld.actieforum.com
Jewel

avatar

Aantal berichten : 21
Ervaringspunten : 11
Registratiedatum : 27-08-11
Leeftijd : 24

Character sheet
Leeftijd: 2 months. ×
Digigroup: Nvt
Partner: I'm too young for love. ×

BerichtOnderwerp: Re: Now I'm even stronger!   zo aug 28, 2011 1:11 am

Ook de DemiVeemon leek geluid te kunnen maken, al was dat van hem met veel ingewikkeldere nuances dan het simpele gebrabbel van Jewel. Echter maakte dat haar niet uit, het was en bleef geluid, en ze beantwoorde zijn woorden met een enthousiast piepje. Plotseling voelde ze de aanraking van zijn handjes op haar lichaam en voor ze het wist was de grond onder haar verdwenen. Even werden haar oogjes groot, maar toen ze zich realiseerde dat ze in de lucht was, begon ze te lachen. De DemiVeemon maakte weer van die ingewikkelde tonen, en Jewel kraaide vrolijk dwars door hem heen om te laten zien dat zij dat ook kon.. ongeveer. Ze sprong uit zijn handen en landde met een zachte "Oewf" op de grond, waarna ze weer over de grond begon te hupsen. Haar blik viel op een boom die een paar heerlijke, rode besjes tussen zijn takken had hangen, en hongerig sprong Jewel ernaar toe. Ze kon er met haar kleine ronde lichaam bij lange na niet bij, maar ontdekte verschillende grote wortels die uit de grond leken te komen en die haar misschien wel konden helpen bij haar nieuwe uitdaging. Jewel dacht er niet bij na dat de DemiVeemon haar hier nu heel goed bij kon helpen, maar sprong op zo'n grote wortel, gleed er net zo hard weer van af, en deed koppig een tweede poging. Dit keer lukte het haar om op de wortel te blijven, en ze draaide zich trots om naar de DemiVeemon. Haar blik sprak op dat moment boekdelen, goed van mij he?!

[[ De 'boom' met bessen is een slapende Cherrymon. ^^' ]]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Guardian
Administrator
avatar

Aantal berichten : 111
Ervaringspunten : 22
Registratiedatum : 26-08-11
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 2,5 Months ✖
Digigroup: Nvt
Partner: I'm too young.. ✖

BerichtOnderwerp: Re: Now I'm even stronger!   zo aug 28, 2011 4:31 am

De geluiden die ze maakte waren anders dan die van hem. Niet alleen de geluiden die hij nu maakten, maar ook die vroegere fluittoontjes. Die fluittoontjes, zou hij ze nog kunnen maken? Misschien. Hij keek naar de Chibomon die hij vasthield. Het was wel duidelijk dat ze blij was, zou ze het leuk vinden om zo in te lucht te zweven? Hij voelde zich altijd zo vrij als hij een hoge sprong wist te maken; voelde net alsof hij vloog. Zou hij ooit kunnen vliegen? Ze leek zijn woorden echter niet te begrijpen, misschien zou ze die fluittoontjes wel begrijpen; die Relemon had het niet gedaan. Maar hun waren hetzelfde soort, of ja… Ze kwamen dichtbij elkaar in de buurt.
Hij tuitte zijn witte lippen en blies; zo had hij ook altijd het fluittoontje gemaakt toen hij nog een Fresh was. Er kwam een geluidje uit, maar voor een tel; een schel fluitje. Teleurgesteld liet hij zijn greep op haar verzwakken, keek ook niet meer naar haar. Waarom kon hij het nu niet meer? Hij had altijd zoveel plezier beleefd aan dat fluiten, en nu had hij de mogelijkheid niet meer tot zijn beschikking. Of ja, hij kon het niet lang genoeg volhouden. Maar dat was ook zo geweest in het begin, het prille begin van zijn leven. Misschien was het nu weer hetzelfde! Moest hij alleen wat oefenen.
Hij keek op, met hervonden vrolijkheid. Wacht; waar was die Chibomon gebleven? Hij keek om zich heen, spotte haar bij een of andere boom. Hij bekeek de situatie eens goed, met een ander zicht dan voorheen. Hij hapte één keer naar adem. Maar dat was geen gewone boom, dat was een Digimon! Een Cherrymon. Snel rende hij naar de Chibomon toe, probeerde haar weg te halen bij de boom. ‘Niet doen,’ waarschuwde hij haar, waarna hij naar de Cherrymon wees. ‘Is Digimon, misschien wel boos worden als jij klimt. Beter kunnen vragen, minder problemen,’ probeerde hij het uit te leggen. Het viel hem nu pas op dat zijn zinnen niet klopten, ze klonken incompleet en gewoon niet goed… Maar hij wist niet hoe hij het kon veranderen. Misschien ook oefening?
Hij ademde diep in en liep naar de Cherrymon; bleef voor hem staan. ‘Hallo, jij wakker?’ Geen reactie. ‘Niet wakker?’ Ongeduldig als hij was begon hij er zelf maar in te klimmen, wou een besje pakken voor die kleine Chibomon. Na een tijdje klimmen wist hij een besje te bemachtigen; maar verloor daardoor zijn evenwicht en viel. Hij had geluk dat het gras zacht was; anders had het nog flink pijn kunnen doen. Hij stond op, gaf het besje aan de kleine Digimon. ‘Hier, nu jij kunnen eten!’

* Wordt hij wakker of niet o3o ?
Zo ja; de eer aan jou >D

_________________

Guardian
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://digiworld.actieforum.com
Jewel

avatar

Aantal berichten : 21
Ervaringspunten : 11
Registratiedatum : 27-08-11
Leeftijd : 24

Character sheet
Leeftijd: 2 months. ×
Digigroup: Nvt
Partner: I'm too young for love. ×

BerichtOnderwerp: Re: Now I'm even stronger!   zo aug 28, 2011 6:12 am

Het leuke blauwe wezentje rende naar haar toe, en Jewel sprong op en neer om hem te verwelkomen. Echter verloor haar lichaam op een gegeven moment grip op de stam, maar gelukkig was de DemiVeemon daar om haar te redden van een pijnlijke val. Jewel voelde hoe ze weer werd vastgepakt en in het gras werd neergelegd, maar trok een blik dat duidelijk maakte dat ze het er niet mee eens was. Ze wilde een besje! De DemiVeemon wees met zijn handje naar de boom, terwijl hij tevergeefs probeerde iets duidelijk te maken met zijn geluidjes. Jewel's blik herstelde en haar kleine, ronde lichaam begon weer vrolijk op en neer te bouncen, als een blauwe stuiterbal waar geen rem op zat. Ze leek de DemiVeemon bijna aan te moedigen toen deze de boom zelf in klom en een besje voor haar plukte. Hij belandde net als haar in het gras, weliswaar een beetje ongelukkig, en legde de rode lekkernij voor haar neus. Jewel maakte een tevreden geluidje en nam de bes meteen in haar mond, waarna ze met een voldaan gezicht erop begon te sabbelen.
Toen ze het besje zo goed als het kon had weggewerkt, begon ze weer vrolijk tegen de DemiVeemon te brabbelen, alsof ze een heel levensverhaal aan het ophangen was. Maar haar woorden werden plotseling gestaakt door een vreemde schok die ze maakte, waarbij ze een hoog geluidje produceerde en een bubbel uit haar bek liet ontsnappen. Met grote ogen van verbazing keek ze hoe de bubbel omhoog dwarrelde en uiteindelijk tegen een tak kapot sloeg. Een tweede bubbel volgde toen ze nog een keer moest hikken, en haar blik werd met de keer beduusder. Wat was dit nou? Jewel keek even scheef naar DemiVeemon, begon toen te lachen toen er nog meer bubbels uit haar mond ontsnapte, en wist er al snel een spelletje van te maken. Ze sprong in het rond, gierend van het lachen dat af en toe werd onderbroken door zo'n 'bubbelhik'. Als het niet ver kwam sprong ze er zelf door heen, maar toen ze door kreeg hoe ze moest richten, koos ze de DemiVeemon als slachtoffer uit en begon ze hem te bekogelen met de onschadelijke, paarse bubbels.

[[ Misschien. Later ofzo? Als ze gaan spelen. >D ]]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Guardian
Administrator
avatar

Aantal berichten : 111
Ervaringspunten : 22
Registratiedatum : 26-08-11
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 2,5 Months ✖
Digigroup: Nvt
Partner: I'm too young.. ✖

BerichtOnderwerp: Re: Now I'm even stronger!   zo aug 28, 2011 8:33 am

Een warme glimlach kwam rond zijn lippen wanneer hij zag dat ze blij was; blij om zo’n simpel besje. Nu dat zijn hersens wat meer ontwikkeld waren, had hij meer nodig om echt vrolijk te kunnen zijn. Maar dit was een van zo’n soort dingen; iemand kunnen helpen. En dat was toch wat moeilijker dan een simpel besje bemachtigen. Nou, het lag eraan wat voor besje. Hij vroeg zich af wanneer zij zou digivolven, want ze zou haar naam niet kunnen vertellen. Het enige wat ze kon was brabbelen.
Hij ging voor haar zitten, hield zijn hoofd een beetje schuin. Tot nu toe had ze hem alleen maar niet-begrijpend aangekeken als hij wat zei, en uiteindelijk kraaide ze wat uit; ze scheen het vast grappig te vinden of zo. Maar hoe kon hij haar wat duidelijk maken? Hij wou haar graag zijn naam vertellen, dan wist ze die tenminste. Niet dat ze hem zou kunnen uitspreken, maar misschien wel als ze gedigivolved was. En dan zou ze er anders uitzien, dus misschien zou hij haar niet herkennen, als hij haar al een twee keer tegen zou komen. Maar als zij zijn naam zou weten, en met een beetje geluk onthouden…
Hij drukte met zijn hand tegen zijn borst, keek haar zo serieus mogelijk aan. Ze was gewoon erg schattig, maar dat waren alle Fresh Digimon. ‘Guardian,’ sprak hij zijn naam uit. Hij herhaalde het nog twee keer, peilde iedere keer haar reactie. Hij moest wel weten of ze het begreep; want als ze dat niet deed zou ze zijn naam ook niet onthouden. Of ja, was de kans kleiner dat ze het deed.

Hij fronste en trok een mondhoek omhoog toen ze aan een stuk door begon te brabbelen. Hij zou er niet tussen komen met zijn woorden. Wat zou ze allemaal proberen te zeggen? Dat zou hij pas weten als ze kon praten, en wie weet hoelang dat nog zou duren? Hij keek op toen al het gebrabbel stopte. Ze deed een soort van poging tot een aanval; onbewust. Een aanval die hij maar al te goed kende; San o Awa. Hij had hem zelf ook zo vaak gebruikt toen hij nog een Chibomon was.
Hij wist niet of hij hem nog kon gebruiken, maar hij had een voorgevoel van niet. Zou hij dan wat nieuws kunnen? Wie weet. Maar het was duidelijk dat haar aanval nog niet helemaal ontwikkeld was. De bellen waren onschadelijk en maar lichtpaars en sommigen zelfs onzichtbaar. Hij keek toe, klapte bemoedigend in zijn handjes. Maar toen ze zich op hem richtte sprong hij snel overeind. Hij wist niet wanneer ze wel schadelijk zouden zijn, en of ze allemaal onschadelijk waren. Maar hij nam liever het zekere voor het onzekere. Hij zette het op een rennen; maar vluchtte niet. Hij rende meer rondjes, maar bleef wel bij haar in de buurt. Als hij nu ook een aanval kon doen… Dan was het misschien wel leuker geweest, maar zo was het ook wel leuk!

* In dit topic is Guardian nog gewoon twee maanden hoor x')

_________________

Guardian
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://digiworld.actieforum.com
Jewel

avatar

Aantal berichten : 21
Ervaringspunten : 11
Registratiedatum : 27-08-11
Leeftijd : 24

Character sheet
Leeftijd: 2 months. ×
Digigroup: Nvt
Partner: I'm too young for love. ×

BerichtOnderwerp: Re: Now I'm even stronger!   zo aug 28, 2011 9:11 am

Dat de DemiVeemon het op een rondjes rennen zette, maakte het spelletje alleen maar leuker. Jewel hupte achter hem aan, volledig op gaand in het spel, waarbij ze bij elke hik een kleine bubbel produceerde. Op één gegeven moment kwamen die bubbels zelf toen de hik al lang was verdwenen, zonder dat ze er erg in had, wat erop duidde dat ze met de aanval vorderde. Jewel wist niet eens dat het een aanval was, voor haar was het gewoon een soort belleblaas, met bellen die op een mysterieuze wijze uit haar lichaam kwamen.
De DemiVeemon begon nog sneller te rennen, te snel voor Jewel om bij te houden. De ruimte tussen de twee wezentjes werd steeds groter, en ze stopte omdat ze in zag dat ze met haar gestuiter de DemiVeemon met geen mogelijkheid kon bereiken. Plotseling kreeg Jewel een in haar ogen geniale ingeving, en ze draaide zich met een vrolijk sprongetje om. Nu kwam hij vanzelf naar haar toe rennen! De Chibomon strekte haar mond zo ver als ze kon, maar er kwam niks uit. Ze knipperde verwoed met haar oogjes, en sloot haar bek weer. Dat was nou jammer. Ze besloot voor de andere optie te gaan, haar bijzondere verrassingsaanval. Jewel zette zich af en begon op haar aller snelst naar DemiVeemon te hupsen. Op het laatste moment sprong ze lachend de lucht in en probeerde ze zich op hem te storten. Ze was licht, zeer licht, dus het zou hem geen pijn doen, hooguit kietelen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Guardian
Administrator
avatar

Aantal berichten : 111
Ervaringspunten : 22
Registratiedatum : 26-08-11
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 2,5 Months ✖
Digigroup: Nvt
Partner: I'm too young.. ✖

BerichtOnderwerp: Re: Now I'm even stronger!   zo aug 28, 2011 11:57 pm

Ze maakte geen hikgeluidjes meer als ze een bubbel op hem afvuurde; leerde erg snel, zonder het door te hebben. Maar dit betekende ook dat er des te meer kans was dat ze wel schade toe konden dienen, dus bleef hij maar voor de zekerheid op een veilige afstand; want zo ver kwamen ze nou ook weer niet. Die van hem waren ook nooit echt ver gekomen, hij had er hard mee geoefend. En was trots geweest op het resultaat, maar nu zag hij pas in dat het allemaal voor niets was geweest. Best zonde.
Hij keek weer over zijn schouder; maar ze hupte vreemd genoeg de andere kant op. Hij bleef stilstaan, fronste. Vond ze het niet leuk meer? Een schuldgevoel kwam om de hoek kijken. Had hij te snel gerend? Hij was het niet gewend om zich zo snel te kunnen verplaatsen, en ook zo gemakkelijk. Toen hij nog in zijn Fresh fase zat, en er bijna net zoals haar uitzag, was het altijd veel werk geweest om zich maar een hele meter te verplaatsen. En nu deed hij dat in een paar stapjes; zonder ook maar symptomen te vertonen van vermoeidheid! Maar misschien zou zij het niet leuk vinden; want zij kon nog niet lopen. Had er de kennis, nog de ledematen niet voor.
Hij wist niet goed wat hij moest doen. Hij wou haar niet bedroefd maken, dat was zijn bedoeling niet geweest; het was gewoon een spelletje. Maar hij had meer gedacht aan de gevolgen als hij geraakt zou kunnen worden, en toen begon zijn instinct het grootste gedeelte over te nemen. Want als hij gewond zou raken door haar; zou dat ook hun spelletje bederven. Dan zou zij zich misschien schuldig voelen, en dan zou ze zich ook niet blij voelen. Dus dat ging ook werken.
Maar opeens kwam ze blij op hem afspringen, met snellere sprongetjes dan voorheen – of dat leek alleen maar zo. En toen sprong ze een soort van op hem. Hij speelde het spelletje maar vrolijk mee en liet zich in het gras vallen; haar op zich. Hij lachte, was blij dat ze het niet zo erg meer scheen te vinden. Dat was het fijne aan die Fresh Digimon; die stonden nooit zo lang bij iets stil.
Hij kwam een beetje overeind, draaide zich zo; zodat hij de Cherrymon kon zien. Wacht, was hij nou wakker? De ogen van de DemiVeemon werden groter. Ja, hij was wakker… En niet blij, dat was zeker. Zouden die bellen hem misschien geraakt hebben; aangezien hij er niet door was geraakt. Hij hapte één keer naar adem en sprong overeind, de Chibomon eventjes vergetend. Hij was boos, heel erg boos. En er zou geen mogelijkheid zijn dat hij voor reden vatbaar was. Ze moesten hier weg, en snel. Hij keek om zich heen, waar was ze nou gebleven? Het was beter als hij haar droeg; hij kon immers rennen, zij niet.

* Het einde is crappy, hopelijk kun je er wat mee ><

_________________

Guardian
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://digiworld.actieforum.com
Jewel

avatar

Aantal berichten : 21
Ervaringspunten : 11
Registratiedatum : 27-08-11
Leeftijd : 24

Character sheet
Leeftijd: 2 months. ×
Digigroup: Nvt
Partner: I'm too young for love. ×

BerichtOnderwerp: Re: Now I'm even stronger!   ma aug 29, 2011 6:24 am

Met een trots gevoel voelde Jewel hoe het lichaam onder haar leek te bezwijken en ze uiteindelijk op de grond belandden. Althans, de DemiVeemon lag op de grond, en zij was ondertussen zijn buik als springkussen aan het gebruiken. Van blijdschap begon ze in de lucht te cirkelen en schoot ze allemaal paarse bellen af, die verschillende richtingen opschoten en stuk sloegen tegen alles wat hun pad belemmerde. Ze lieten een prachtig spoor van glitters na, en Jewel keek er met grote bewondering naar. Had zij dat zojuist gemaakt?
Wat ze niet zag was dat verschillende bubbels ook tegen de vriendelijke besjesboom op sloegen, en hoewel deze onschadelijk waren, leek de besjesboom hier niet zo blij mee te zijn. Integendeel, zijn slaperige ogen schoten open en zochten chagrijnig naar zijn belagers die hem in zijn rust verstoord hadden. De DemiVeemon sprong geschrokken achteruit en Jewel voelde verbaasd hoe ze van hem afgleed. Ze landde in het zachte gras en keek hem niet begrijpend aan, had ze misschien niet op zijn buik moeten springen? Haar aandacht week af toen ze een Biomon ontdekte en deze vrolijk achterna begon te springen, in een poging net zoals de vogel in de lucht te komen. Het enige wat ze bezat dat nog een beetje op een ledemaat leek was de grote flap op haar kop, en die zou haar bij lange na niet kunnen helpen met vliegen. Niet dat dit Jewel deerde, ze bleef het proberen, en was hier zo in de ban van, dat ze de gigantische, plotseling tot leven komende boom niet opmerkte. Ze hupte vrolijk en nietsvermoedend zijn kant op, terwijl de Cherrymon zijn takken - die veel weg hadden van klauwen - strekte en klaar stond om toe te slaan, mocht de vervelende Digimon zijn grens overschrijden.

[[ Tis niet crappy. c: ]]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Guardian
Administrator
avatar

Aantal berichten : 111
Ervaringspunten : 22
Registratiedatum : 26-08-11
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 2,5 Months ✖
Digigroup: Nvt
Partner: I'm too young.. ✖

BerichtOnderwerp: Re: Now I'm even stronger!   ma aug 29, 2011 7:31 am

Al lachend klapte hij in zijn handjes, vond het trucje dat ze deed erg mooi met die bellen. Hijzelf was nooit zo van de speciale trucjes geweest, hield het gewoon bij simpel en efficiënt. Maar nu hij het zo zag kwam hij wel op een idee; misschien was het wel leuk voor de afwisseling! Maar dan moest hij wel eerst een nieuwe aanval zien te vinden… Krijgen. Ach, gewoon dingen blijven proberen. Misschien kon hij nog steeds die bellen blazen! Maar wist hij het nog niet. Nou, daar zou hij dan snel achter komen; nu hij van plan was het te gaan proberen.

Waar was ze gebleven? Hij draaide zich wild om. Hij kon haar niet alleen laten, ze was zo aardig geweest; tot tegenoverstelling van die Relemon die hij had ontmoet. En ze waren ook, op de een of andere manier, hetzelfde soort. Ze zaten in de zelfde evolutie-lijn, en dat betekende toch wat. Hij moest en zou haar vinden, hij zou hier niet weggaan rennen en haar achterlaten. Ze maakte geen schijn van kans tegen die Cherrymon. Ow, wist hij haar naam maar! Dan had hij haar kunnen roepen. Maar ze was niet instaat geweest om te kunnen praten, dus laat staan haar naam zeggen.
Hij hapte één keer geschrokken naar adem toen hij haar in vond met zijn hemelsblauwe kijkers. ‘Ehh… Chibomon, kijk uit!’ riep hij, maar het was tevergeefs. Ze zou hem toch niet verstaan, ze zou hooguit omkijken, nieuwsgierig naar wat hij probeerde duidelijk te maken. Paniekerig keek hij toen de grijper – of hand – van de Cherrymon steeds dichterbij het blauwe wezentje kwam. Als hij haar te pakken kreeg… Er was geen twijfel over mogelijk dat ze dan weer weg zou zijn, weer overnieuw kon beginnen met al haar vorderingen. Dat wou hij niet op zijn geweten hebben, ze was zo’n leuk speel kameraadje geweest!
Niet-wetende wat hij anders moest doen rende hij maar op de hand af van de grote Digimon. Een figuurlijk vuur brandde in zijn ogen, die gepaard ging met een zelfverzekerde blik. Hij zette zich hard af, sprong op de hand. Hij greep zich vast, klemde zijn ogen dicht. En nu? Wat moest hij nu doen? Hij wist niet wat hij nu moest doen. Hij kon niets doen. De Cherrymon schudde met zijn hand; een poging om de DemiVeemon ervan af te krijgen. Dapper bleef hij vasthouden, maar toen hij een klap kreeg van de andere hand liet hij los en viel op de grond; rolde nog een beetje door en bleef uiteindelijk liggen. Hij kwam weer overeind, keek uitdagend naar de Cherrymon. Zonder naar de Chibomon te kijken maakte hij wat gebaren met zijn hand dat ze weg moest gaan. ‘Weg, ren weg!’ Nog steeds keek hij niet naar haar; probeerde de aandacht van de Cherrymon te trekken zodat zij geen slachtoffer zou kunnen worden.

_________________

Guardian
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://digiworld.actieforum.com
Jewel

avatar

Aantal berichten : 21
Ervaringspunten : 11
Registratiedatum : 27-08-11
Leeftijd : 24

Character sheet
Leeftijd: 2 months. ×
Digigroup: Nvt
Partner: I'm too young for love. ×

BerichtOnderwerp: Re: Now I'm even stronger!   ma aug 29, 2011 8:23 am

Er werd naar haar geroepen, en de kleine Chibomon draaide zich nieuwsgierig om om te zien wie dat geluid maakte. Ze zag haar speelkameraadje, en lachte vrolijk naar hem. Toen hij naar haar toe kwam rennen begon ze nog vrolijker te springen, in de veronderstelling dat ze vast weer een leuke spelletje gingen spelen. Maar, hij rende haar zo voorbij. Verbaasd draaide Jewel zich weer om, en haar roze oogjes werden groot toen ze de gigantische boom in het oog kreeg. De kersjesboom, en hij leefde! Nu begon Jewel toch wel bang te worden, helemaal toen de DemiVeemon zich dapper op de Cherrymon stortte en met een krachtige klap weer werd weggeslagen. Jewel dook ineen en piepte angstig, versteend en niet wetend wat te doen. Ze was maar een kleine Fresh Digimon, kon niks aanrichten op zo'n gigantisch en gemeen wezen. Rillend drukte Jewel zich nog dichter tegen de grond, en staarde ze met grote ogen naar die kwaadaardige gele ogen. De gele ogen die niet op haar gericht waren, maar op de DemiVeemon die haar met alle macht probeerde te beschermen. Hij maakte het gebaar dat ze snel weg moest, en Jewel kwam geschrokken overeind. Ze begon te springen, zo snel als ze kon. Haar hartslag leek luider te kloppen dan ooit tevoren. Zou ze het halen? Waar moest ze eigenlijk heen? Wat als het kersenmonster achter haar aan kwam? Haar blik viel op een grote wortel, een veilige wortel, geen levende. Daar! Jewel sprong er naar toe en verborg zich achter de grote stam. Rillend tuurde ze over de rand, waar bleef de DemiVeemon nou?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Guardian
Administrator
avatar

Aantal berichten : 111
Ervaringspunten : 22
Registratiedatum : 26-08-11
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 2,5 Months ✖
Digigroup: Nvt
Partner: I'm too young.. ✖

BerichtOnderwerp: Re: Now I'm even stronger!   ma aug 29, 2011 8:36 am

Gelukkig hipte ze weg, hij was bang geweest dat ze het niet zou begrijpen. Maar de kleine handgebaren begreep ze dus wel; handig om te weten. De enige reden dat ze naar hem had gekeken was vanwege het feit dat hij haar riep; maar ze verstond het niet. Hij had een keer een blik op haar geworpen; had de angst in haar ogen gezien. Dat realiseerde hem weer in wat voor situatie hij zich eigenlijk bevond; een hopeloze. Hij had ook geen schijn van kans tegenover een Digimon als die. Maar hij zou het langer uithouden dan haar, zodat hij haar de tijd kon gunnen om weg te komen. Best zonde; was hij eindelijk een In-Training Digimon, was het niet van lange duur…
Hij sprong weg toen de Cherrymon weer naar hem uithaalde, en nog een keer. Hij bleef wegspringen; weigerde zomaar stil te blijven staan en zich over te geven. De Chibomon zou wel veilig zijn nu, dus nu was hij aan de buurt. Hij zette het op een rennen, wou een veilig plekje zoeken; keek zoekend om zich heen tijdens het rennen. Maar voor hij de kans kreeg om een plekje te vinden werd hij vast gegrepen bij een van zijn beentjes. Hij smakte hard met zijn kin op de grond, kneep zijn ogen dicht om zo zijn tranen te bedwingen. Hij werd over het gras gesleept. Wanhopig probeerde hij grip te vonden op de sprieten; maar hij trok ze enkel uit de grond. Hij draaide zich een beetje om, keek met grote bange ogen naar de Cherrymon die steeds dichterbij kwam. Maar eigenlijk kwam hij dichterbij; de Cherrymon trok hem naar zich toe, had zijn beentje vastgegrepen. Hij zou die verstoorder niet zomaar laten gaan. De arme DemiVeemon was verstijfd, wist niet wat hij moest doen. Was dit het einde? Dat kon toch niet…

_________________

Guardian
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://digiworld.actieforum.com
Jewel

avatar

Aantal berichten : 21
Ervaringspunten : 11
Registratiedatum : 27-08-11
Leeftijd : 24

Character sheet
Leeftijd: 2 months. ×
Digigroup: Nvt
Partner: I'm too young for love. ×

BerichtOnderwerp: Re: Now I'm even stronger!   ma aug 29, 2011 8:57 am

Haar blik zocht hopeloos naar het blauwe wezentje dat na zo'n korte tijd al zo'n vertrouwd gevoel bij haar had opgewekt. Hij was haar speelmaatje, en die wilde ze niet nu al verliezen. Een naar gegrom dat de rillingen over haar lijf opwekte weerklonk door haar gehoorgangen, en angstig dook Jewel in mekaar. Ze kneep even haar ogen dicht, maar moest ze uiteindelijk weer openen, alsof de duisternis haar alleen maar angstiger maakte Ze spotte de Demiveemon bij de gemene kersjesboom, terwijl hij tevergeefs probeerde de gevaarlijke klauwen te ontwijken. Waarom rende hij niet weg? In paniek begon Jewel zenuwachtig op en neer te springen, ren nou, ren nou! Ja, eindelijk, hij maakte zich uit de voeten. Bijna wilde Jewel haar verstopplek blootgeven om hem in veiligheid te kunnen brengen, maar ze kreeg de kans niet want de DemiVeemon werd lelijk bij zijn poot gegrepen. Ze slaakte een geschrokken kreet, bijzonder hard voor zo'n kleintje, en keek met grote ogen toe hoe de DemiVeemon steeds dichter naar het kersjesmonster werd toegetrokken. Hij mocht niet opgegeten worden! Zonder er echt bij na te denken sprong Jewel weg van haar veilige schuilplaats en stuiterde ze naar haar maatje. Ze pakte zijn hand beet in haar mond en begon met alle macht te trekken. Maar, de kleine Fresh Digimon had de spierkracht van een grasspriet, en haar inspanning haalde niks uit. Steeds verder werden ze over de grond getrokken, totdat ze de adem van het monster op haar huidje kon voelen. Tranen sprongen in haar ogen. Het enigste wat ze had gewild was een kersje, was dat zo erg geweest?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Guardian
Administrator
avatar

Aantal berichten : 111
Ervaringspunten : 22
Registratiedatum : 26-08-11
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 2,5 Months ✖
Digigroup: Nvt
Partner: I'm too young.. ✖

BerichtOnderwerp: Re: Now I'm even stronger!   ma aug 29, 2011 9:28 am

Hij knipperde een paar keer met zijn ogen, keek met een ruk om. De Chibomon! Ze was weer teruggekomen om hem te helpen. Hij schudde zijn hoofd, met een treurige uitdrukking erop. Als ze zo aan hem bleef trekken – als het dat al was, want hij merkte er nauwelijks iets van – dan zou zij ook naar die gemene boom getrokken worden! Hij wou zijn hand wegtrekken, maar realiserend dat dat niets uit zou halen; ze zou toch bij hem blijven, liet hij het maar voor wat het was. Maar hij moest toch iets kunnen doen.
Hij begon te trappen met zijn vrij voet, tegen de hand die zijn beentje omklemde. Hij trapte zo hard hij kon, trok ook tegelijkertijd; hij moest vrij komen uit die greep als hij zich nuttig wou maken. Vreemd genoeg werd hij ook los gelaten. Met hervonden moed en hoop keek hij op, maar zijn glimlach verdween al snel. Hij stond oog in oog, samen met de Chibomon, met de Cherrymon. Hij slikte, wat moest hij nu doen? Eventjes kwam het vreemde idee in hem op om haar op te pakken en weg te gooien; gooien naar de veiligheid. Maar na haar vorige actie twijfelde hij er niet aan dat ze terug zou komen: zinloze actie zou het dus zijn.
Hij schuifelde naar achter, kneep zijn ogen dicht en zette zich af. Hij beukte zo hard hij kon tegen de Cherrymon; deze zag het niet aankomen en verloor zijn evenwicht een beetje, wankelde hierdoor. Blij met het resultaat keek hij toe. Maar zijn aanval was niet effectief genoeg geweest om echt schade toe te dienen; de boom hervond zijn evenwicht zelfs. Hij nam snel de tijd om iets nieuws te bedenken. Hij reikte uit naar de Chibomon om haar op te pakken; dan kon hij wegrennen, samen met haar.

_________________

Guardian
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://digiworld.actieforum.com
Jewel

avatar

Aantal berichten : 21
Ervaringspunten : 11
Registratiedatum : 27-08-11
Leeftijd : 24

Character sheet
Leeftijd: 2 months. ×
Digigroup: Nvt
Partner: I'm too young for love. ×

BerichtOnderwerp: Re: Now I'm even stronger!   di aug 30, 2011 6:49 am

Weer stond de kleine Jewel oog in oog met het monster, dit keer veel dichterbij dan ze lief had. Maar, ze moest wel, ze wilde de DemiVeemon niet alleen laten. Rillend van angst, maar koppig bleef ze haar speelmaatje bij zijn hand vasthouden, totdat deze zich vrij wist te trappen en ze hem opgelucht los kon laten. En nu snel wegwezen! Maar, de Cherrymon leek niet van plan te zijn zijn slachtoffers zo snel te laten gaan, en graaide woest naar ze met zijn grote, takvormige klauwen. Jewel dook ineen en piepte, terwijl de DemiVeemon zich dapper naar voren wierp en tegen hem in sloeg met zijn gehele lichaam. De kleine Chibomon sprong overeind en begon hem toe te juichen met bemoedigende geluidjes, dat groeide toen ze zag dat de kersjesboom wankelde. Maar, helaas hervond hij zijn evenwicht en leek het hem niks te hebben gedaan, hij had niet eens een krasje. Jewel begon de boom nu toch wel heel erg vervelend te vinden, waarom liet hij ze niet gewoon met rust? Zij en DemiVeemon hadden haar bubbels alleen maar grappig gevonden, waarom moest hij er dan zo chagrijnig om worden? Bovendien was slapen toch helemaal niet leuk? Jewel deinsde geschrokken achteruit om de graaiende klauwen te ontwijken, en zag toen de DemiVeemon die zijn handjes naar haar uitstrekte. Ze begreep zijn gebaar, hupte haastig naar hem toe en sprong vlug in zijn armen. Hopend dat het nu voorbij zou zijn drukte ze zich dicht tegen hem aan, maar het woeste gegrom klonk nog altijd op de achtergrond, en wat ze niet zag was dat de Cherrymon nu voor het eerst van zijn plek kwam. Wortels werden uit de grond getrokken dat voor een oorverdovend gekraak zorgde en de Cherrymon stormde, nog verbazingwekkend snel voor zo'n oude, stroeve boom, op het tweetal af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Guardian
Administrator
avatar

Aantal berichten : 111
Ervaringspunten : 22
Registratiedatum : 26-08-11
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 2,5 Months ✖
Digigroup: Nvt
Partner: I'm too young.. ✖

BerichtOnderwerp: Re: Now I'm even stronger!   di aug 30, 2011 8:54 am

Ze begreep wat hij bedoelde, gelukkig maar, en sprong naar hem toe. Hij pakte haar vast, duwde haar beschermend tegen zijn borst; was bang dat hij haar zou laten vallen onder het rennen. En dat zou hij zichzelf nooit kunnen vergeven. Hij wierp een laatste blik op de Cherrymon, begon toen te rennen; zocht ondertussen naar een schuilplaats. Hij ontweek kundig de klauwen van de Digimon, probeerde sneller te rennen. Maar zijn pootjes waren nog klein en hij dat belette hem ervan echt te sprinten. Voor het eerst sinds zijn digivolutie voelde hij zich weer sloom. Hij had zich altijd zo sloom gevoeld na als Fresh, het enige wat hij kon was springen; en dat ging zo ongelofelijk sloom in zijn ogen.
De jonge DemiVeemon spotte een omgevallen boomstam, rende er maar op goed geluk op af. Eenmaal bij de boomstam ontdekte hij een holle ruimte erin; zette de Chibomon neer. Dan kon zij er eerst inkruipen, of huppen. Zo snel als hij kon kroop hij uiteindelijk ook in het gat, duwde zich helemaal tegen het einde aan; hoopte dat hij daar veilig zou zijn. Hij kneep zijn ogen dicht, voelde zijn hart in zijn borstkas hameren. Zijn ademhaling was onregelmatig, toonde aan dat hij veel van zichzelf had gevraagd.
Hij zocht met zijn ogen naar haar, was bang dat ze misschien niet in het hol zat. Zijn adem stokte echter in zijn keel toen al het licht leek te verdwijnen dat zich een baan probeerde te maken in de stam. Een klauw probeerde uit man en macht de twee Digimon eruit te halen, graaide weliswaar. Hij duwde zich nog dichter tegen de wand, hoopte dat er genoeg afstand was. Wat moest hij nu doen? Er viel niet te doen, enkel hopen dat ze niet geraakt werden en de Cherrymon uiteindelijk weg zou gaan… Meer konden ze niet.

Poeppost

_________________

Guardian
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://digiworld.actieforum.com
Jewel

avatar

Aantal berichten : 21
Ervaringspunten : 11
Registratiedatum : 27-08-11
Leeftijd : 24

Character sheet
Leeftijd: 2 months. ×
Digigroup: Nvt
Partner: I'm too young for love. ×

BerichtOnderwerp: Re: Now I'm even stronger!   wo aug 31, 2011 5:58 am

Het gestuiter in DemiVeemon's armen wees erop dat hij het op een rennen had gezet, maar dit betekende nog niet dat ze van het monster af waren. Jewel kon zijn gegrom nog altijd duidelijk op de achtergrond horen, en ze drukte zich nog dichter tegen Guardian aan. Met haar ogen gesloten wenste ze dat dit alles spoedig voorbij zou zijn. Ze was jong, een ervaring als deze was eigenlijk teveel voor een kleintje als haar.
Het snelle getrappel onder Jewel hield plotseling op, en ze voelde hoe haar lichaampje op de grond werd gezet. Ze opende haar roze ogen, en zag voor zich een grote tunnel, gevormd in een omgevallen boomstam. Haastig sprong ze naar binnen, begrijpend dat dit was wat de DemiVeemon wilde, en verborg ze zich in de verste hoek die ze maar kon vinden. De DemiVeemon verstopte zich vlug naast haar, en opgelucht met zijn beschermende aanwezigheid kroop Jewel dicht tegen hem aan. Er viel een een doodse stilte, en voor even was alles wat ze konden horen hun eigen, angstige ademhaling dat leek te weerkaatsen tegen de schorsen boomwand. Die stilte werd echter al snel ruw doorsneden door een angstaanjagende schreeuw, en Jewel slaakte een bange kreet toen ze de monsterlijke gele ogen voor de opening zag verschijnen. De grote klauwen die volgde deden haar nog dichter de hoek in kruipen, voor zover dit nog kon. Het monster mocht hun niet te pakken krijgen, dan zaten ze diep in de problemen! Na enkele seconden die uren leken te duren verdween de gedaante voor het gat en viel het natuurlijke licht van de buitenwereld weer voorzichtig naar binnen. Weer was het stil, was het voorbij? Jewel wilde net gaan kijken, toen een oorverdovende kreet de stam deed schudden. Er klonk gekraak en gekreun, en met een schok besefte Jewel dat het monster de stam aan het open breken was. Meer licht viel naar binnen en verjoeg de schaduw volledig toen het complete plafond leek te worden opgetild. Het monster schreeuwde, scheurde de stam verder open, en graaide toen met zijn klauwen naar de Digimon. Jewel piepte toen ze voelde dat ze werd vastgegrepen, verwachtend dat ze ieder moment zou worden opgegeten, zoals zij één van zijn kersjes had opgegeten. Ze keek om en zag toen met grote ogen hoe de boom tevens naar de DemiVeemon reikte. Opeens voelde ze een warme drang in haar op komen. De DemiVeemon had haar beschermd, nu moest zij hem beschermen. Met een kwade blik opende Jewel haar mondje en slaakte ze een kreet. Tegelijkertijd begon haar kleine blauwe lichaam op te lichten en te vervormen. De greep om haar heen verzwakte en Jewel, nog deels oplichtend, sprong uit zijn klauwen en stortte zich op de boom. Deze wankelde naar achter, en Jewel werd tevens door de klap uit haar evenwicht gebracht en belandde op de grond. Het licht verdween, en onthulde een kleine DemiVeemon die voorzichtig overeind krabbelde. Even was ze overdonderd door haar nieuwe lichaam en nieuwe, complexere manier van denken. Maar, lang om zich hiermee bezig te houden had ze niet, de Cherrymon was ondertussen weer stevig op zijn pote-, nee wortels gaan staan. Gehaast keek Jewel achterom naar de DemiVeemon. Ze was nu sterker, maar kon het nog steeds niet alleen af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Guardian
Administrator
avatar

Aantal berichten : 111
Ervaringspunten : 22
Registratiedatum : 26-08-11
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 2,5 Months ✖
Digigroup: Nvt
Partner: I'm too young.. ✖

BerichtOnderwerp: Re: Now I'm even stronger!   ma sep 05, 2011 5:59 am

Hij voelde haar tegen hem aankruipen, gaf hem toch wel een gevoel van veiligheid. Nee, ze waren totaal niet veilig. Hij was nog maar net een In-Training Digimon, en zij nog maar een jonge Fresh. Er was geen mogelijkheid dat ze het tegen die Cherrymon zouden winnen; hij was volgroeid en had meer kracht et cetera. Het enige wat ze hadden was die hoop, die hij met heel zijn hart koesterde. Hij had zo graag gewild dat hij meer kon doen, niet alleen zodat hij zichzelf kon redden; maar zodat hij die Chibomon kon beschermen. Zoveel gaf hij niet om zichzelf in situaties als deze. Anderen kwamen voor hem altijd op de eerste plaats, en dan vooral als zij ook vriendelijk tegen hem waren. Want hij twijfelde toch aan het feit of hij ook zijn leven zou geven voor die Relemon die hij een tijd terug op het strand was tegengekomen.
Het bloed gonsde hem in de oren, zijn ogen werden groot en zijn adem stokte in zijn keel. Het ene moment leek het tergend sloom te gaan; het leek wel alsof zijn volgende hartslag niet meer zou komen. Het kraken van de boom, het klonk oorverdovend. De lichtstralen verblinden hem, omdat hij niet meer gewend was aan het felle licht. Maar ze werden al weer snel tegengehouden door een groot en dreigend gestalte. Het enige wat hij kon doen was staren, met angst in zijn ogen. Doodsangst nog niet, dat zou pas komen als de situatie echt slecht werd. Maar of die angst hem nog ergens zou kunnen helpen… Dan kon hij wel de volle benutting van zijn lichaam gebruiken, maar als het niets uithaalde had het ook geen zin.
Het volgende moment leek echter veel te snel te gaan. Draaide zijn kop met een ruk wanneer hij een piep hoorde. In een wanhopige poging haar te bevrijden uit de greep sprong hij omhoog; maar hij kwam niet hoog genoeg om ook maar met een hand de klauw van de Cherrymon aan te raken. Hij schreeuwde haar naam, of ja; haar soort. Hij wou iets doen, maar hij kon niets doen. Toen hij weer opkeek zag hij de hand pas die naar hem uitreikte. Hij werd vastgepakt, al zijn lucht werd uit zijn longen geknepen. Hij sloeg met zijn handen op de hand die zijn lijfje omklemde, trapte wild met zijn beentjes. Maar het had geen zin; hij was te zwak.
Ineens verzwakte de greep, en verdween deze ook uiteindelijk. Hij viel op de grond; maar wist de klap zo goed mogelijk op te vangen. Hij kwam weer overeind, zocht verbaasd naar de oorzaak van zijn bevrijding. Zijn blauwe kijkers bleven hangen op een gestalte dat licht leek te geven, maar de gloed verdween al snel. Een DemiVeemon gaf zich bloot voor zijn ogen. Wacht… Was dat de Chibomon? Was ze gedigivolved? Met grote ogen keek hij haar aan toen ze over haar schouder naar hem keek. Hij schudde vervolgens zijn hoofd, felicitaties kwamen later wel. Want de Cherrymon had zich alweer hersteld. Snel ging hij naast haar staan en knikte. Alleen konden ze dit niet aan, maar samen wel. Ze waren twee DemiVeemons, dus misschien zouden ze nu wel een kans tegenover hem!

* Sorry voor de ongelofelijk late reactie ><
En hopelijk kun je er wat mee D:

_________________

Guardian
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://digiworld.actieforum.com
Jewel

avatar

Aantal berichten : 21
Ervaringspunten : 11
Registratiedatum : 27-08-11
Leeftijd : 24

Character sheet
Leeftijd: 2 months. ×
Digigroup: Nvt
Partner: I'm too young for love. ×

BerichtOnderwerp: Re: Now I'm even stronger!   di sep 06, 2011 3:20 am

De aanwezigheid van de DemiVeemon naast haar gaf haar meer zelfvertrouwen, en Jewel balde haar handjes tot een vuist om te laten zien dat ze geen angst toonde. Handjes.. ja ze had ze echt nu. En twee benen, met aan ieder exemplaar een voetje. En een staart, dat vond ze nog het meest bijzonder. Maar, ze had nu geen tijd om die te bewonderen, en tot haar opluchting leek haar lichaam dit ook niet te hoeven. Ze had meteen controle over al haar ledematen, wankelde niet eens. Het digivolven zat in haar bloed, haar lichaam was er al volledig op aangepast.
De Cherrymon brulde weer. Man, wat was ie toch groot. Zelfs nu Jewel van gedaante en zodoende ook grote was veranderd, leek de boom voor haar nog steeds gigantisch. Maar, ze kon nu niet opgeven, niet nu ze de DemiVeemon naast haar had laten zien hoe dapper ze was. Samen zouden ze het wel redden, toch? Jewel's roze ogen gleden voor korte duur richting de DemiVeemon, waarna ze hem een knikje wierp. Vervolgens pakte ze zijn hand en zette ze zich stevig af van de grond. Ze probeerde op volle snelheid naar het kersjesmonster toe te rennen, onderwijl diens klauwen ontwijkend, en wilde op het laatste moment samen met de DemiVeemon de lucht in springen. Ze voelde hoe ze omhoog veerde, toen gedwonnen de DemiVeemon moest los laten om niet geraakt te worden door een tak, en uiteindelijk voor een tweede keer met haar volle gewicht tegen het monster in ramde. Deze schreeuwde, wankelde en sloeg haar van zich af om haar tegen de grond te gooien. Jewel kreunde pijnlijk toen ze voelde dat ze haar voetje verzwikte, iets waar ze nu ook aan moest gaan wennen, en deed een poging om voorzichtig overeind te krabbelen. Ondertussen zocht haar blik naar de DemiVeemon, hopend dat die er beter van af was gekomen dan haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Now I'm even stronger!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Now I'm even stronger!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: File Island :: Beetle Island-
Ga naar: